een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

Support medewerker

Wij zijn op zoek naar jou! Heb je jaren ervaring of sta je op het punt aan je carrière te beginnen? Voor onze supportafdeling zijn wij op zoek naar een 1ste lijn supportmedewerker om de afdeling te versterken. Ben je klantvriendelijk en vind je het niet erg om telefonisch vragen van klanten te beantwoorden? In deze rol krijg je dagelijks te maken met onze klanten waarvan je het eerste aanspreekpunt bent, zowel telefonisch als per mail. Zij zullen bij jou terecht komen voor dergelijke vragen en problemen. Indien mogelijk wordt dit door jou opgelost of anders doorgezet naar een van je collega’s binnen het bedrijf. Uiteraard krijg je eerst training over onze software en leer je alle ins en outs om alle vraagstukken zo goed mogelijk zelf te kunnen beantwoorden en op te lossen.

Daarnaast zal je ook je collega’s af en toe ondersteunen bij hun dagelijkse taken. Denk hierbij aan het instaleren van de software, verbeteren van de processen en het waarborgen van de gebruiksvriendelijkheid van de software.

JE PROFIEL:
– Service- en klantgericht is
– Gedreven is om zo snel en goed mogelijk de klant te helpen
– Kansen ziet voor verbetering in de software
– Affiniteit heeft met computers, software en ICT
– Minimaal MBO 3 afgestudeerd

WIJ BIEDEN:
– Een aantrekkelijk salaris
– Goede training van de software
– Leuke werksfeer, waar regelmatig een grapje wordt gemaakt
– Super collega’s
– Eigen verantwoordelijkheid
– Doorgroeimogelijkheden

Interesse?

Reageer dan nu op deze vacature! Dan gaan we eerst graag een gesprek aan om je beter te leren kennen en jou de gelegenheid te geven om ons beter te leren kennen. Er valt namelijk nog veel meer te vertellen over onze ambities, en jij hebt waarschijnlijk ook nog wel wat vragen voor ons. Als we het er na de kennismaking over eens zijn dat er een goede klik lijkt te zijn gaan we het sollicitatietraject starten.

Direct sollicteren