het beste
resultaat begint
bij werkplezier
Grip begint
bij begrijpen

Werken bij

Voor Way2connect is het een uitdaging om buitendiensten en bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren. Daarvoor ontwikkelen, implementeren en servicen we innovatieve softwareoplossingen en leveren we specialistische diensten. Bij Way2connect werken mensen met een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen, pionieren. De sfeer is los, zelfstandig, informeel, verantwoordelijk. Ben jij ook zo’n professional die altijd tot het gaatje gaat, dan zul je je vast en zeker bij ons thuis voelen.

Vacatures

Senior Accountmanager (40 uur, Etten-Leur)

Als Account Manager zorg je als echte ‘closer’ dat aangereikte en gegenereerde leads tot nieuwe klanten leiden, signaleer je kansen voor en bij klanten en begeleid je het salesproces tot en met de implementatie. Durf jij initiatief te tonen en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze functie iets voor jou!
Meer informatie

Office Manager (24 uur, Etten-Leur)

Als Office Manager zorg je dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt, ben je het telefonische aanspreekpunt voor klanten en ondersteun je het management waar nodig. Ben jij als een spin in een web? Krijg jij energie van wisselende taken en vind je het fijn als dingen gewoon geregeld zijn, ook voor anderen? Kom dan ons hele team versterken!
Meer informatie

Inside Sales (40 uur, Etten-Leur)

Als Inside Sales zorg je ervoor dat leads worden opgevolgd en gegenereerd, in samenwerking met onze marketingafdeling. Je zorgt dat samen met de accountmanager dit uiteindelijk tot tevreden klanten leidt. Als je houdt van groei, afwisseling en samenwerking in een leuk team dan is dit iets voor jou.
Meer informatie

Customer Succes Manager (40 uur, Etten-Leur)

Onze Customer Success Manager is verantwoordelijk voor het contact met de klant en het begeleiden van het proces van implementatie tot uitbreiding. Je zorgt voor een goede samenwerking met de consultants en developers en je zorgt dat informatie goed in ons eigen CRM-systeem komt. Kun jij gepast en enthousiasmerend communiceren en wil je ruimte voor eigen initiatief? Dan is deze functie iets voor jou.
Meer informatie

Senior Consultant (40 uur)

Heb jij ervaring met workforce management en personeelsplanning? Ben je communicatief sterk en werk je graag met en voor interessante klanten? Ben je bekend met verschillende ERP-oplossingen en wil je graag helpen bouwen aan de verdere groei van onze organisatie?
Meer informatie

Microsoft Developer

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste uitdagende baan als Microsoft Developer? Heb je een passie voor informatica en een sterke interesse in het ontwikkelen en testen van applicaties? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Meer informatie

Support medewerker

Wij zijn op zoek naar jou! Ben je klantvriendelijk en vind je het niet erg om telefonisch vragen van klanten te beantwoorden? Dan hebben wij een perfecte vacature voor je beschikbaar, kijk snel verder!
Meer informatie