Automatiseer en optimaliseer alle activiteiten binnen uw organisatie door LINK2 modulaire toe te voegen aan de ERP-software van Exact. Voortaan heeft u niet alleen controle over processen binnen uw bedrijf, maar ook over uw totale buitendienst. De koppeling tussen beide bedrijven geeft u de mogelijkheid om activiteiten te plannen en uw medewerkers optimaal in te zetten.

Onze software optimaliseert en digitaliseert uw buitendienst en biedt branche specifieke oplossingen aan. Het kan eenvoudig en probleemloos worden gekoppeld aan de ERP-software van Exact, ongeacht in welke branche uw bedrijf actief is. Bekijk de rest van onze website en ontdek wat er voor uw bedrijf gerealiseerd kan worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Krijgt u vaak werkbonnen die niet leesbaar zijn of zoekraken? Door uw werkbonnen te digitaliseren zijn ze te allen tijde leesbaar en raken ze niet meer zoek. Ook kunnen uw medewerkers de digitale werkbonnen vanaf elke locatie direct terugkoppelen.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING

Houdt grip op uw dagelijkse personeelsplanning. Voortaan kunt u uw medewerkers op een efficiënte en overzichtelijke wijze inplannen. Ook kunt u automatisch activiteiten aan uw medewerkers toewijzen op basis van o.a. beschikbaarheid en locatie.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Dankzij de urenregistratie heeft u continue uren die correct zijn geregistreerd. Foute of te laat ingevoerde uren zullen voortaan verleden tijd zijn. Daarnaast kunnen de uren van uw medewerkers direct verwerkt worden in de salarisverwerking van Exact.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Krijg grip op gemaakte klantafspraken. Cyclische werkzaamheden worden automatisch gepland, uw prestaties worden gemonitord en u ontvangt meldingen indien afspraken niet gehaald dreigen te worden.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

VOORRAADMUTATIES

Alle mutaties aangaande verbruikte materialen, retourboekingen en te bestellen onderdelen worden digitaal geregistreerd en verwerkt, waarna automatisch de magazijnposities in Exact worden bijgewerkt. Zowel handmatge ingaven als registraties met behulp van barcode scanning worden ondersteund.

way2connect: buitendienst - installed base

INZICHT IN UW INSTALLED BASE

Krijg altijd en overal inzicht in de details van uw installaties en objecten. Uw medewerkers hebben vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht krijgen in deze gegevens.

Voor meer informatie over wat LINK2 in combinatie met Exact voor uw bedrijf kan betekenen
of een demo kunt u altijd contact opnemen met ons via onderstaande knop. 

contact

Deze bedrijven kozen al voor de koppeling LINK2 en Exact: