WAY2CONNECT biedt samen met AFAS een totaaloplossing voor uw bedrijfsadministratie. De gecertificeerde koppeling tussen beide softwarepakketten zorgt ervoor dat eenmalige gegevensinvoer wordt gerealiseerd. Door LINK2 modulair toe te voegen aan de ERP-omgeving krijgt u de mogelijkheid activiteiten te plannen en uw medewerkers optimaal in te zetten. Daarnaast kunnen alle formulierstromen digitaal worden verwerkt, waarbij o.a. ook de uren en materialen automatisch in Profit worden ingevoerd.

De samenwerking tussen AFAS en WAY2CONNECT is actief binnen diverse branches binnen de zakelijke markt, zoals Installatie & Onderhoud, Schoonmaak, en Beveiliging.

Sinds 2010 is WAY2CONNECT een gecertificeerde partner. Door de samenwerking zijn beide softwarepakketten geheel geïntegreerd en kan er een totaaloplossing aangeboden worden. Lees hieronder de oplossingen die AFAS -software en LINK2 samen kunnen automatiseren en optimaliseren voor uw bedrijf. 

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Komt het bij u geregeld voor dat werkbonnen niet leesbaar zijn of zoekraken? Door u werkbonnen te digitaliseren zijn deze te allen tijde leesbaar zijn en ook nooit meer zoek. Uw servicemonteurs kunnen daarnaast de digitale werkbonnen vanaf elke locatie direct terugkoppelen.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING

Plan uw medewerkers op een efficiënte en overzichtelijke wijze. Wijs automatisch activiteiten aan hen toe aan op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en benodigd materiaal. Zo heeft u altijd grip op de actuele voortgang van uw dagelijkse personeelsplanning.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Door de urenregistratie zijn foute en/of te laat ingevoerde uren verleden tijd. Voortaan heeft u continue een correcte urenregistratie. Daarnaast kunnen de uren van uw medewerkers direct verwerkt worden in de salarisverwerking van AFAS.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Krijg grip op gemaakte klantafspraken. Automatisch worden cyclische werkzaamheden gepland, prestaties gemonitord en krijgt u meldingen indien afspraken niet gehaald dreigen te worden.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

VOORRAADMUTATIES

In onze software worden alle mutaties aangaande verbruikte materialen, retourboekingen en te bestellen onderdelen digitaal geregistreerd en verwerkt, waarna automatisch de magazijnposities in de software van AFAS worden bijgewerkt. Zowel handmatige invoer als registraties met behulp van barcode scanning worden ondersteund.

way2connect: buitendienst - installed base

INZICHT IN UW INSTALLED BASE

Wilt u altijd en overal inzicht kunnen hebben in de details van uw installaties en objecten? U krijgt vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in deze gegevens.

Voor meer informatie over wat LINK2 in combinatie met AFAS voor uw bedrijf kan betekenen of voor een demo kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande knop. 

CONTACT

Automatiseer en optimaliseer alle processen binnen uw bedrijf met de softwarekoppeling van AFAS en WAY2CONNECT.

INTEGRATIE LINK2 MET AFAS-PROFIT
___

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

KLANTVERHAAL BEERCOO
___

Beercoo

Het succesvol koppelen van twee softwareplatforms bleek in de schoonmaakbranche een tikkeltje ingewikkelder dan elders. Toch realiseerden WAY2CONNECT en AFAS bij Beercoo uiteindelijk een perfect werkende oplossing.

Lees het hele verhaal hier

Deze bedrijven kozen al voor de koppeling LINK2 en AFAS – Profit: