Een succesvol proces
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

Over ons

Way2connect is opgericht omdat we zien dat de digitale support van field service en workflow management vaak beter kan. Dat is niet zo vreemd. Want markten, organisaties, klanten, uitdagingen en de visies daarop verschillen. Toch zien we nog altijd oplossingen die gebaseerd zijn op uniforme processen. Wij willen processen eerst goed leren kennen. De doelen, de routing, de rollen van de mensen in het proces, de risico’s én de verbeterkansen. Daarna doen we een stapje terug en kijken we met een frisse blik van buiten naar binnen. Dat werkt. We zorgen voor innovatieve softwareoplossingen die processen én mensen effectiever maken en verbinden. Zodat organisaties hun KPI’s efficiënter waarmaken. Zo simpel is het uiteindelijk. Alles draait om onze opdrachtgevers en hun klanten. Grip begint bij begrijpen.

Wie zijn we

Bij Way2connect staat de term ‘begrip’ centraal. Eerst begrijpen, dan begrepen worden, dat is onze bedrijfscultuur. In onze organisatie werken mensen die luisteren: naar onze klanten, naar onze samenwerkingspartners en naar elkaar. We kennen onze klanten en hun uitdagingen. Onze mensen zijn gedreven, enthousiast, competent en betrouwbaar. We geloven in de kracht van field service en workforce management en in de mogelijkheden om daar met de juiste softwareoplossingen rendement aan toe te voegen. Dat doen we in prettige samenwerking met onze klanten. Analytisch, logisch en vaak ook baanbrekend. Met frisse en innovatieve oplossingen.

Waarom doen we dit

We willen organisaties helpen om zo scherp mogelijk aan de wind te varen. Alles uit hun potentieel te halen wat erin zit. We willen de betrokken medewerkers daarin meenemen. Hoe werken ze? Hoe denken ze? Hoe kunnen we processen efficiënter maken én het werkplezier vergroten? Zodat medewerkers meer focus hebben op hun kerntaken, meer tijd voor hun klanten, nog beter gemotiveerd zijn en daardoor optimaal presteren. Op zo’n manier samen optrekken met onze opdrachtgevers, samen successen boeken; daar worden we enthousiast van.

Werken bij Way2Connect

Bij Way2connect werken mensen met een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen, pionieren. De sfeer is los, zelfstandig, informeel, verantwoordelijk. Ben jij ook zo’n professional die altijd tot het gaatje gaat, dan zul je je vast en zeker bij ons thuis voelen.

Bekijk de vacatures