LINK2FIELDSERVICE VOOR EEN
EFFICIËNTE BUITENDIENST

___

Bent u voor uw onderhoud- of installatiebedrijf op zoek naar een software om uw buitendienst te digitaliseren en te optimaliseren? Eén softwarepakket waar u onder andere uw buitendienst mee in kan plannen en u ook digitale werkbonnen en een urenregistratie krijgt? Met LINK2FIELDSERVICE krijgt u dat en meer in één softwarepakket. U krijgt real-time inzicht in alle processen binnen uw bedrijf, maar ook een gedigitaliseerde en geoptimaliseerde buitendienst.

Maak het werken met werkbonnen gemakkelijker voor uw buitendienst door digitale werkbonnen in te voeren. Hierdoor heeft u geen losse papieren meer die zoekraken of niet leesbaar zijn. In plaats daarvan heeft u voortaan digitale werkbonnen die direct teruggekoppeld kunnen worden door uw servicemonteurs. Zou het daarbij ook niet ideaal zijn om altijd een correcte en op tijd ingevoerde urenregistratie te hebben? En wat dacht u van een planning voor uw buitendienst en uw projecten die gefocust is op efficiëntie en optimalisatie?

WAY2CONNECT kan met haar software uw onderhoud- of installatiebedrijf digitaliseren en optimaliseren. Ontdek hieronder welke branche-specifieke oplossingen geschikt zijn voor u om een efficiënte buitendienst te krijgen.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

INTERNET OF THINGS

Combineer Internet of Things (IoT) met LINK2FIELDSERVICE en plan service en onderhoud nog efficiënter. Uw planners ontvangen een melding in onze software, verstuurd vanaf uw installaties, wanneer service of onderhoud nodig is. Op basis van deze meldingen kunnen zij handmatig of geheel geautomatiseerd een medewerker naar de betreffende locatie sturen.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Komt het bij u geregeld voor dat werkbonnen niet leesbaar zijn of zoekraken? Door uw werkbonnen te digitaliseren zijn ze te allen tijde leesbaar en vindbaar. Daarnaast kunnen uw servicemonteurs de digitale werkbonnen vanaf elke locatie direct terugkoppelen.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING

Plan uw servicemonteurs voortaan op een efficiënte en overzichtelijke wijze in. Wijs automatisch activiteiten toe aan uw servicemonteurs op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en materiaal. Zo heeft u altijd grip op de actuele voortgang van uw dagelijkse personeelsplanning.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Met de urenregistratie zijn foute en/of te laat ingevoerde uren verleden tijd. Voortaan heeft u continue een correcte urenregistratie. Daarnaast kunnen de uren van uw servicemonteurs direct verwerkt worden in de facturatie en de loonadministratie.

way2connect: buitendienst - projectplanning

EFFICIËNTE PROJECTPLANNING

Geef uw planners dagelijks een direct inzicht en inzichtelijk totaalbeeld van al uw projecten. Op een efficiënte en eenvoudige wijze kunnen uw planners voortaan projecten inplannen voor uw buitendienst.

way2connect: buitendienst - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE

Krijg in één opslag een overzicht van alle processen binnen uw bedrijf. Dit kan in de vorm van een rapportage of een dashboard zijn. U kunt bijvoorbeeld inzicht krijgen in uw urenregistratie of planning.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Optimaliseer uw onderhoudscontracten en krijg inzicht in uw onderhoudscyclus per klant. U ontvangt meldingen wanneer afspraken voor onderhoud ingepland moeten worden op basis van contractafspraken. 

way2connect: buitendienst - klantenportaal

ROUTEOPTIMALISATIE

Optimaliseer de routes van uw buitendienstmedewerkers met onze software. Op basis van hun vaardigheden, afspraken en locatie wordt er, in de software, een geoptimaliseerde route voor de nog uit te voeren activiteiten berekend.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

TRACK & TRACE

Krijg real-time inzicht in de huidige positie van uw buitendienstmedewerkers met Track & Trace. In één oogopslag kunt u zien waar ze zich bevinden en wie het dichts bij een bepaalde locatie is. Daarnaast heeft u ook een overzicht van historische routes.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Opdrachtgevers eisen steeds vaker rapportages van uw werkzaamheden bij hen. Met ons klantenportaal kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook kunnen zij via dit portaal werkbonnen bij u inplannen.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

MATERIEELPLANNING

Met materieelplanning heeft u de mogelijkheid om benodigd materieel voor projecten te reserveren. Hierdoor weet u te allen tijde of er voldoende beschikbaarheid is en waar het materieel zich bevindt.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

VOORRAADREGISTRATIE

Optimaliseer uw voorraadbeheer en krijg uw voorraad overzichtelijk in kaart. Weet op ieder moment van de dag precies waar uw materiaal en onderdelen zich bevinden door uw voorraad te automatiseren.

way2connect: buitendienst - installed base

INZICHT IN UW INSTALLED BASE

Wilt u altijd en overal inzicht kunnen hebben in uw installatie- en onderhoudsgegevens? Met onze software krijgt u vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in deze gegevens.

way2connect: buitendienst - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

LINK2FIELDSERVICE kan probleemloos worden gekoppeld aan elk ERP-systeem en softwarepakket. Door de interfaces creëert u een situatie waardoor gegevens vanaf dat moment slechts eenmalig ingevoerd hoeven te worden.

Meer informatie over de mogelijkheden van de software of wilt u direct een demo aanvragen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG EEN DEMO AAN

Krijg real-time inzicht in uw dagelijkse buitendienst activiteiten, werk efficiënter en optimaliseer meerdere onderdelen binnen uw bedrijf.

VIDEO’S
___

.
SMT werkt efficiënter en heeft haar buitendienst
beter geoptimaliseerd met LINK2FIELDSERVICE.
.
Bekijk video >

KLANTVERHALEN
___

JVM - Link2fieldservice

d
Dankzij de installed base heeft JVM Europe voortaan een overzicht van waar onderdelen geplaatst zijn en wanneer deze aan vervanging toe zijn.

Download direct >
Novoferm - Link2fieldservice

d
Eisen van klanten zijn steeds hoger geworden merkt Novoferm. 24/7 service met gegarandeerde responstijden zijn geen uitzonderingen meer.

Download direct >
Espera - Link2Fieldservice

.
Espera Nederland 
heeft haar servicelevels nog
verder kunnen verbeteren met LINK2FIELDSERVICE. Processen zijn sneller, efficiënter én kostengunstiger.

Download direct >

Deze bedrijven kozen al voor LINK2FIELDSERVICE: