“Het was niet makkelijk om een oplossing te vinden die aan al onze eisen voldeed

Enkele jaren terug ging Novoferm kijken naar een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing die aansloot op het ERP-systeem. Het moest met de nieuwe software mogelijk worden om de field service volledig digitaal te kunnen laten werken met behulp van een mobiel apparaat, wat in die tijd nog geen gemeengoed was. “Op dat moment hadden we twee keuzes: zelf een applicatie bouwen of kiezen voor de oplossing van WAY2CONNECT”, vervolgt Meinders.

EVOLUTIE
De jaren verstrijken, de wereld draait door en service werd voor Novoferm steeds belangrijker. “De eisen van onze klanten worden steeds hoger. 24/7 service met gegarandeerde responstijden van vier of zelfs twee uur zijn geen uitzondering meer”, zegt Norbert van Uitert, de huidige Manager Customer Service. “Men wil full-service contracten aangaan met periodieke keuringen. WAY2CONNECT is hierin goed met haar tijd meegegaan en in 2015 hebben we een upgrade van de software doorgevoerd met vele nieuwe mogelijkheden.”

DOELEN BEREIKEN
Kort nadat Novoferm begon te werken met de software van WAY2CONNECT werden de beoogde doelen al bereikt. Het bedrijf kon met minder planners meer medewerkers inplannen. Ook was er vanaf dat moment real-time inzicht in de voortgang van werkzaamheden en werd de doorlooptijd van de werkbonnen significant vermindert.

“We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze om voor WAY2CONNECT te kiezen”

Download hier het hele klantverhaal van Novoferm

Novoferm