//JVM Europe
JVM Europe2018-08-28T09:54:06+00:00

HD Medi is in 2008 gevormd als gezamenlijke onderneming van een Nederlands bedrijf en een Zuid-Koreaans bedrijf. Voorafgaand aan de samenwerking waren beide ondernemingen al werkzaam op het gebied van verpakkingsmachines. Het Nederlandse bedrijf Dijkstra Vereenigde op laboratorium, glas- en verpakkingsmachines op levensmiddelengebied en het Zuid-Koreaanse bedrijf JVM op het gebied van geneesmiddelensystemen voor apotheken en ziekenhuizen. Medio 2014 is HD Medi volledig overgenomen door JVM en opereert nu onder de naam JVM Europe.

Als JVM Europe biedt het bedrijf binnen Europa geautomatiseerde systemen voor de verpakking van patiënt-specifieke doses aan. Het installeren en onderhouden van deze producten wordt door de eigen technische dienstverlening van JVM Europe gedaan.

GEEN OVERZICHT
Om op een dagelijkse basis haar technici binnen Europa te kunnen plannen gebruikt JVM Europe de software Synergy van Exact. Met behulp van de software zou het bedrijf een duidelijk overzicht krijgen van haar buitendienst. Achteraf bleek dat de software niet geheel werkte zoals JVM Europe dit voor ogen zag. Zo was het niet duidelijk wie wat deed en was er geen helder beeld van de planning. 

Case jvm

Wilt u het hele klantverhaal van JVM Europe lezen?
Vul onderstaande gegevens in om de download te starten.