//Hofkens HIG
Hofkens HIG2018-09-24T06:57:11+00:00

Bij de strategische ambitie van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG paste niet alleen een ander type softwareleverancier, ook een professionele planningsmodule was een vereiste. De combinatie van AFAS en WAY2CONNECT brengt de ideale oplossing binnen handbereik. “Anders zouden wij nooit zo goed in staat zijn om door te groeien naar Hofkens HIG 2.0.” 

Mark Hofkens is sinds 2011 operationeel directeur bij familiebedrijf Hofkens HIG. Hij herinnert zich het geautomatiseerde systeem dat Hofkens HIG voor 2016 gebruikte nog goed. “Daarmee werkte destijds ongeveer 95 procent van de Nederlandse schoonmaakbedrijven. Het was een typisch voorbeeld van maatwerk”, stelt Hofkens. “Als ik een bepaalde rapportage wilde hebben, dan moest ik daar iedere keer opnieuw voor betalen. Dat vond ik raar. Kennelijk was de leverancier niet in staat om één standaardoplossing voor meerdere klanten tegelijk te bedenken.”

HOFKENS HIG 2.0
Deze leverancier introduceerde op een gegeven moment een nieuwe versie van hun softwarepakket. Van de demo die medewerkers van Hofkens HIG zagen, waren ze niet onder de indruk. “De leverancier stelde ons voor de keus: of je neemt de nieuwe versie of je gaat maar naar een andere leverancier. Toen hebben we snel onze oriëntatiepet opgezet”, legt Hofkens uit. Het besluit om uit te zien naar een nieuwe vorm van bedrijfsautomatisering, viel ongeveer samen met het strategisch plan dat Mark Hofkens in 2015 schreef.

Hofkens

Wilt u het hele klantverhaal van Hofkens lezen?
Vul onderstaande gegevens in om de download te starten.