“Onze facturatietijd is met maar liefst 90% verkort”

Way2connect’s software heeft vele besparingen opgeleverd voor Ceulemans security. De tijd die technici vroeger op kantoor besteedde is significant vermindert en een van de grootste besparingen tot nu toe. Voorheen, toen het bedrijf nog werkte papieren werkbonnen, moest een technieker wekelijks zijn bonnen voor die week op kantoor halen. Vervolgens moest dezelfde technieker met zijn bonnen naar het magazijn om zijn benodigde materiaal voor die dag op te halen. 

Ceulemans

PROACTIEVE PLANNING
Niet alleen zijn de buitendienst processen van Ceulemans geoptimaliseerd, ook enkele op kantoor. Zo heeft het bedrijf tegenwoordig real-time inzicht in de planning van de technici waardoor er proactief gepland kan worden. Ook hebben de planners meer grip op de agenda’s doordat er sneller ingegrepen kan worden.

Het kan voorkomen dat een technieker achter loopt op schema, in dat geval kan een collega een klus die later op de dag ingepland staat overnemen. Aan de andere kant, loopt een technieker voor op schema dan kan de planner kijken of er mogelijk andere jobs in de buurt zijn voor hem. “Als bedrijf werken wij productiever met de software van Way2connect. De reistijden zijn zeer verbeterd en er is minder geografisch tijdverlies”, aldus Eric.

VERBETERDE EFFICIËNTIE
“Dankzij de software en het digitaliseren van onze werkbonnen zijn wij in staat om een dag later al een factuur naar de klant te sturen”, vertelt Eric. Destijds kon het ongeveer vijf dagen duren voordat werkbonnen op kantoor waren. Vervolgens ging er nog een week voorbij voordat een factuur verstuurd werd. Ceulemans heeft hierdoor een verkorte facturatietijd van maar liefst 90%!

“Het verbaasde mij enorm hoe goed onze techniekers omgingen met de verandering van papier naar digitaal

Download hier het hele klantverhaal van Ceulemans Security

Ceulemans