“Een perfect werkende oplossing voor de schoonmaakbranche

Het succesvol koppelen van twee softwareplatforms bleek in de schoonmaakbranche een tikkeltje ingewikkelder dan elders. Toch realiseerden AFAS en WAY2CONNECT bij Beercoo Schoonmaakgroep uiteindelijk een perfect werkende oplossing. Voor technisch directeur Patrick de Beer van Beercoo is het volledig onderbrengen van handmatige activiteiten in workflows de volgende logische stap. 

Beercoo

Beercoo Schoonmaakgroep kent een lange historie als het gaat om de automatisering met de ERP-software van AFAS en WAY2CONNECT, gecertificeerd partner op het gebied van buitendienst managementsoftware. Die historie gaat terug tot 2008, het jaar waarin de eerste contacten met de softwareleverancier uit Leusden werden gelegd. Tien jaar later is Beercoo een enthousiast gebruiker van zowel de software van WAY2CONNECT als de software van AFAS.

Het bedrijf heeft nagenoeg alle onderdelen van de software in gebruik. Alleen enkele kleinere onderdelen zijn nog niet operationeel. De voorgenomen laatste onderdelen passen bij het verder professionaliseren van het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor iedere medewerker. Niet voor niets afficheert Beercoo zich als een van de twintig top-opleiders in de schoonmaakbranche.

BRANCHEKENNIS
“We hebben hier heel wat andere schoonmaakbedrijven over de vloer gehad die benieuwd waren naar onze ervaringen op het gebied van bedrijfsautomatisering. Dat heeft ertoe geleid dat een handvol grote branchegenoten nu werken met de softwareoplossing zoals die ook bij ons draait. Een bijzonder positieve ontwikkeling wat mij betreft, want dat biedt mogelijkheden om met en van elkaar te leren en verdere verbeteringen door te voeren.”

“Onze medewerkers gaan naar een klant, voeren hun reistijd in, noteren de gemaakte werkuren
en maken eventueel een foto van een specifiek schoonmaakprobleem”

Klantverhaal

Download hier het hele klantverhaal van Beercoo Schoonmaakgroep