Spider Security Een gevoel van veiligheid

Klantverhaal

Spider Security

“Vroeger kwamen de techniekers één keer per week naar kantoor met alle werkbonnen”, blikt Eric Vanhorenbeke van Spider Security terug. “Nu worden de werkbonnen direct door de klanten ondertekend via de software Link2. Hierdoor is het meteen klaar voor facturatie!” We spraken Eric over de samenwerking met Way2connect.

De werkbonnen worden direct digitaal ondertekend en zijn meteen klaar voor facturatie! Eric Vanhorenbeke, Spider Security

“Vroeger kwamen de techniekers één keer per week naar kantoor met alle werkbonnen”, blikt Eric Vanhorenbeke van Spider Security terug. “Nu worden de werkbonnen direct door de klanten ondertekend via de software Link2. Hierdoor is het meteen klaar voor facturatie!” We spraken Eric over de samenwerking met Way2connect.

Elektronische beveiliging
De installatie en het onderhoud van camera- en alarmsystemen kent voor Spider Security in het Belgische Schoten geen geheimen. Eric: “Wij verzorgen de elektronische beveiliging bij zowel zakelijke klanten als consumenten. Denk hierbij aan alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole, kluizen en video- en parlofonie. Spider Security is begin 2020 opgericht, maar als we de ervaring in beveiliging van alleen al onze sleutelmedewerkers bij elkaar optellen, hebben we meer dan honderd jaar kennis in huis!”

Veilig is heilig
Als specialist in beveiliging biedt Spider Security meer dan technologie. “Wij zorgen voor een gevoel van veiligheid. Met onze kwalitatieve totaaloplossingen inclusief zekerheid, betrouwbaarheid en een personal touch, ontsnapt niets aan onze aandacht. En dat is maar goed ook, want jouw veilig gevoel is voor ons heilig!”

Zo min mogelijk papier en administratie
Zoveel mogelijk processen automatiseren: dat is de wens van Spider Security. “Daarom werken we binnen onze administratie en facturatie met de software van AFAS. Maar we wilden meer: ook onze planning moest gedigitaliseerd worden. Daarvoor verwees AFAS ons naar de slimme software van Way2connect: Link2.

Via de Link2 software zijn we in staat om het plannen van onze techniekers te automatiseren en op afstand te beheren. Daarnaast houdt Link2 precies bij welke materialen verbruikt worden op een klus, waardoor we de busvoorraad vroegtijdig kunnen bijvullen. Dit scheelt ons enorm veel tijd. Voorheen konden we de materialen pas verzamelen wanneer de technieker hiernaar vroeg op kantoor. Dankzij Way2connect staat het materiaal bij binnenkomst al voor hem klaar.”

Betere cashflow dankzij snelle facturatie
Way2connect maakt een nauwkeurige configuratie met andere software mogelijk. Eric: “De software van Way2connect is perfect gekoppeld met de AFAS software die we al gebruikten voor onze administratie. Hierdoor is de tijd tussen het uitvoeren van het werk en de facturatie ontzettend ingekort.

Voorheen kwamen de techniekers één keer per week naar kantoor met de wekelijkse werkbonnen. Deze werden dan handmatig gecontroleerd en gefactureerd, waardoor de tijd tussen uitvoering en facturatie vaak wel tien dagen was. Dankzij de koppeling met Link2 factureren we onze werkzaamheden tegenwoordig binnen één dag. Dit is een enorme verbetering voor onze cashflow.”

Toekomst doelen
Spider Security loopt graag voorop in de digitale wereld. Eric: “De samenwerking met Way2connect bevalt ons erg goed. Er wordt vlot en vooral duidelijk gecommuniceerd, waardoor de verwachtingen altijd helder zijn. Naast de professionaliteit is Way2connect erg betrokken: het bedrijf denkt goed mee over hoe onze planners zo min mogelijk tijd verliezen aan administratieve zaken.

Voorlopig lopen we goed op schema wat betreft digitalisering en automatisering. Wel weten we dat er meer mogelijk is binnen Link2, zo kan ook het inplannen van onderhoud volledig worden geautomatiseerd. Wanneer onze business groeit en we daar meer behoefte aan hebben, gaan we ons hier zeker in verdiepen!”

Ook je buitendienst slim plannen? Neem contact op.

Dankzij de koppeling met Link2 factureren we onze werkzaamheden tegenwoordig binnen één dag.

Eric Vanhorenbeke, Spider Security