LINK2FACILITY VOOR EEN
OPTIMALE RESOURCE PLANNING

___

Lopende contracten, projecten en objecten kunnen continu gemanaged worden in de planning software. Vanuit de gekoppelde roosters worden uw medewerkers automatisch ingepland op de toegewezen taken. Ook kunnen ad hoc opdrachten snel en eenvoudig worden aangemaakt en ingepland. Op basis van de uitgevoerde taken worden de juiste uursoorten en toeslagen bepaald en verwerkt in de payroll.

Uren, formulieren en verbruikte materialen kunnen digitaal verwerkt worden met de mobiele applicatie. Zo krijgt u real-time inzicht in uw bedrijfsprocessen en is accurate managementinformatie altijd beschikbaar om de kwaliteit te waarborgen.

Ontdek hieronder welke branche-specifieke oplossingen kunnen helpen om uw bedrijf efficiënter en optimaler te laten draaien.

way2connect: facilitair - projectplanning

OBJECTBEHEER
Krijg alle objecten overzichtelijk in kaart en vereenvoudig het beheer ervan. Alle relevante informatie over uw objecten is voor alle betrokkenen eenvoudig op te vragen, te raadplegen en te muteren.

way2connect: facilitair - personeelsplanning

ROOSTERING
Voorzie alle contracten probleemloos van roosters, waaruit uw medewerkers automatisch worden ingepland. Bij mutaties in het contract of rooster krijgt de verantwoordelijke medewerker direct notificaties.

way2connect: facilitair - urenregistratie

URENREGISTRATIE
Houdt uw urenregistratie continu up to date en verwerk mutaties eenvoudig. Met één muisklik worden periodiek alle gerealiseerde uren verwerkt en kunnen verloning en facturatie direct plaatsvinden.

way2connect: facilitair - digitale werkbon

DIGITALE FORMULIEREN
Geen papieren formulieren meer en een snellere terugkoppeling van gegevens naar kantoor? Door uw formulieren te digitaliseren kunnen deze vanaf elke locatie direct verwerkt worden.

way2connect: facilitair - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE
Met behulp van de rapportage en dashboard tool kunt u alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. Denk hierbij aan capaciteit, contracten en urenregistratie.

way2connect: facilitair - contractbeheer

CONTRACTBEHEER
Manage uw contracten en krijg inzicht in de machtigingsuren, gebudgetteerde uren en toegekende uren. Wordt daarnaast ook tijdig geïnformeerd indien escalaties optreden.

way2connect: facilitair - klantenportaal

WEBPORTAAL
Met het webportaal kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Objectleiders kunnen eenvoudig vanaf een tablet mutaties in de planning doorvoeren. Ook zijn object-, rooster- en medewerkersinformatie via het portaal te raadplegen.

way2connect: facilitair - kwaliteitscontrole

KWALITEITSCONTROLE
Is het waarborgen van kwaliteit voor u en uw klanten ook belangrijk? Met behulp van onze software kunt u o.a. digitaal de DKS-formulieren verwerken op basis van scores en het toevoegen van foto’s.

way2connect: beveiliging - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE
Gebruikt uw bedrijf al een ERP-software, maar wilt u hier LINK2FACILITY aan toevoegen? Onze software kan probleemloos worden gekoppeld aan uw huidige software en andere bekende softwareprogramma’s.

Wilt u meer informatie over wat de software voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u een gratis demo aanvragen?
Vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

contact

Realiseer vanuit contractbeheer een optimale urenregistratie en roosterplanning voor facilitaire bedrijven.

KLANTVERHAAL
___

Hofkens

.
Bij de strategische ambitie van Hofkens HIG paste niet alleen een ander type softwareleverancier, ook een professionele planningsmodule was een vereiste. De combinatie van WAY2CONNECT en AFAS brengt de ideale oplossing binnen handbereik.

Download direct >
klantverhaal

.
WAY2CONNECT en AFAS wisten voor Beercoo Schoonmaakgroep een perfect werkende oplossing neer te zetten. Voor technisch directeur Patrick de Beer is het volledig onderbrengen van handmatige activiteiten in workflows de volgende logische stap.

Download direct >

Deze bedrijven kozen al voor LINK2FACILITY: