LINK2CONSTRUCTION VOOR EEN
SNELLERE INFORMATIESTROOM

___

Werkt uw bouwbedrijf nog met papieren werkbonnen, urenstaten en/of inspectie formulieren? Dan komt het waarschijnlijk ook voor dat een projectleider of uitvoerder een paar keer per maand naar kantoor komt om het papierwerk in te leveren en wellicht te verwerken. Door gebruik te maken van LINK2CONSTRUCTION worden onder andere de papierstromen binnen uw bedrijf gedigitaliseerd. Daarnaast kan uw bouwpersoneel vanaf elke locatie zijn/haar uren en andere formulieren digitaal invoeren en direct terugsturen. De informatiestroom tussen kantoor en de bouwplaats zal hierdoor versneld worden en u zal altijd een correcte documentatie hebben van de projecten.

Niet alleen uw papierwerk wordt gedigitaliseerd, maar daarbij worden prestaties meetbaar, zal de winstgevendheid gaan groeien en worden zowel risico’s als kansen voorspelbaar. Processen binnen uw bouwbedrijf worden geoptimaliseerd, gedigitaliseerd en gaan daarnaast ook efficiënter draaien. Alle onderstaande oplossingen zijn specifiek voor bouwbedrijven ontwikkeld om de efficiëntie te verhogen en de prestaties richting uw eindklant te verbeteren.

way2connect: buitendienst - projectplanning

PROJECTPLANNING

Houdt op eenvoudige wijze grip op alle lopende projecten van uw organisatie. De projectplanning geeft uw planners een overzicht van de capaciteit, mijlpalen en prognoses van de bezettingen en werkplanning. Hierdoor kunt u alle projecten binnen de afgesproken tijd opleveren.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

RESOURCE PLANNING

Het efficiënt gebruiken en inzetten van resources is voor elk bouwbedrijf belangrijk. Met behulp van de resource planning hebben uw planners voortaan direct inzicht in alle geplande en beschikbare resources. In één overzicht is zichtbaar welke resources gekoppeld zijn aan welke projecten.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

INSPECTIE FORMULIEREN

Tijdens het bouwproces vinden op verschillende momenten inspecties plaats. Naast NEN-normen en ISO-normen hebben betrokken partijen vaak hun eigen normen set. Door de checklisten te digitaliseren heeft de projectleider vanaf elke locatie direct toegang tot de benodigde inspectielijsten. Ingevoerde lijsten kunnen vervolgens direct worden verstuurd naar kantoor of de opdrachtgever.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

ATW

Door de Arbeidstijdenwet te verwerken in uw personeelsplanning voldoet u altijd aan de wettelijk gestelde regels. De planning bewaakt de inzet van uw bouwpersoneel aan de hand van een controle op de vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Uw planners ontvangen een melding wanneer een medewerker boven zijn contractuele uren uitkomt.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Door de werkbonnen te digitaliseren voorkomt u dat deze onleesbaar zijn of zoekraken. Voortaan kan uw bouwpersoneel vanaf elke locatie de gewerkte uren, materialen en wellicht foto’s toevoegen aan een werkbon en direct terugsturen naar kantoor. Hierdoor zal u voor alle lopende projecten een correcte digitale documentatie hebben.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Digitaliseer de urenregistratie van uw bouwpersoneel en elimineer niet alleen de papieren urenstaten, maar heb voortaan ook een continue correcte urenregistratie. Uw personeel kan vanaf elke locatie zijn/ haar uren registreren, waarna ze direct verwerkt kunnen worden in de loonadministratie.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

MATERIEELPLANNING

Met behulp van de materieelplanning krijgt u inzicht in de beschikbaarheid van het materieel. Ook heeft u met de planning een overzicht van waar het zicht bevindt. Dit is mogelijk doordat benodigd materieel voor projecten gereserveerd kan worden.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Steeds vaker eisen opdrachtgevers real-time informatie over de uitbestede werkzaamheden. Via het klantenportaal kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook is het mogelijk om onderaannemers toegang te verlenen tot dit portaal.

way2connect: buitendienst - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE

Krijg alle belangrijke informatie voor uw bouwbedrijf overzichtelijk in kaart met de rapportage en dashboard tool. In één opslag heeft u inzicht in bijvoorbeeld de capaciteit, urenregistratie of planning.

way2connect: buitendienst - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

LINK2CONSTRUCTION kan probleemloos worden gekoppeld aan elk ERP-systeem, BIM-software en andere softwareoplossingen. De interfaces maken het mogelijk dat gegevens vanaf dat moment slechts eenmalig ingevoerd hoeven te worden.

Meer informatie over de mogelijkheden van de software of wilt u direct een demo aanvragen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG EEN DEMO AAN

Deze bedrijven kozen voor LINK2CONSTRUCTION: