LINK2SECURITY VOOR EEN OPTIMAAL
AANGESTUURDE BUITENDIENST
___

Optimaliseer en digitaliseer uw surveillanten en servicemedewerkers met het buitendienst managementsysteem. Gegevens van de alarmsystemen zijn direct inzichtelijk. Stuur informatie vanuit meldkamersystemen real-time door naar uw surveillanten en servicemedewerkers.

Ook kunt u ad hoc opdrachten eenvoudig en snel aanmaken en inplannen. Incidenten worden onmiddellijk toegewezen aan uw surveillanten en servicemedewerkers, die direct op de hoogte zijn via hun mobiele apparaat. Door snel en efficiënt te handelen creëert u een grotere klanttevredenheid.

LINK2SECURITY biedt een oplossing aan die specifiek voor uw branche ontwikkeld is. Ontdek hieronder welke onderdelen beschikbaar zijn om de efficiëntie van uw organisatie te verhogen.

way2connect: beveiliging - digitale werkbon

DIGITALE FORMULIEREN

Wilt u geen papieren formulieren meer? En wilt u dat die informatie goed leesbaar en ook sneller op kantoor is? Door alle formulieren te digitaliseren kan uw buitendienst deze vanaf elke locatie terugsturen.

way2connect: beveiliging - digitale werkbon

PERSONEELSPLANNING

Plan uw surveillanten en servicemedewerkers voortaan op een efficiënte en overzichtelijke wijze in. Wijs automatisch activiteiten toe aan uw medewerkers op basis van o.a. beschikbaarheid en locatie. Zo heeft u altijd grip op de actuele voortgang van uw dagelijkse personeelsplanning.

way2connect: beveiliging - installed base

INZICHT IN UW OBJECTEN

Krijg altijd en overal inzicht in de details van uw objecten, inclusief zones en componenten. Uw medewerkers hebben vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in de installatie en meldkamergegevens.

way2connect: beveiliging - projectplanning

EFFICIËNTE PROJECTPLANNING

Plan uw projecten op een efficiënte wijze met de projectplanning module. Alle projecten worden overzichtelijk in kaart gebracht voor de projectverantwoordelijke medewerkers.

way2connect: beveiliging - personeelsplanning

OPTIMALISEREN ROUTEPLANNING

Houdt grip op de actuele voortgang van uw dagelijks planning. Wijs activiteiten automatisch toe aan dienstroosters voor uw surveillancedienst of aan uw servicemedewerkers op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en beschikbare voorraad.

way2connect: beveiliging - personeelsplanning

TRACK & TRACE

Krijg real-time inzicht in de huidige positie van uw buitendienstmedewerkers met Track & Trace. In één oogopslag kunt u zien waar ze zich bevinden en wie het dichts bij een locatie is. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van historische routes.

way2connect: beveiliging - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE

Met behulp van de rapportage en dashboard tool kunt u alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. Denk hierbij aan capaciteitsplanning, KPI’s, tijd- en kilometerregistraties.

way2connect: beveiliging - urenregistratie

TIJDREGISTRATIE

Nauwkeurige en complete tijdregistratie in combinatie met gps-positionering wordt voortaan eenvoudig gerealiseerd. De uren van al uw buitendienstmedewerkers zijn altijd up-to-date en kunnen direct verwerkt worden in de facturatie en loonadministratie.

way2connect: beveiliging - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Beheer en optimaliseer alle onderhoudscontracten binnen uw organisatie. Op basis van ingestelde cycli worden automatisch taken aangemaakt en ingepland. Alle contractuele afspraken kunnen worden vastgelegd en zijn overzichtelijk te raadplegen.

way2connect: beveiliging - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Opdrachtgevers eisen steeds vaker real-time informatie over de uitbestede werkzaamheden. Met het klantenportaal kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook kunnen zij via dit portaal tickets aanmaken en een digitaal logboek raadplegen.

way2connect: beveiliging - magazijn beheer

MAGAZIJNBEHEER

Beheer uw mobiele automagazijnen en weet voortaan precies wat uw voorraad is en waar materiaal en onderdelen zich bevinden op ieder moment van de dag. Mutaties door verbruik of retour genomen artikelen worden automatisch verwerkt in uw administratiepakket.

way2connect: beveiliging - magazijn beheer

MATERIEELPLANNING

Materieelplanning biedt u de mogelijkheid om benodigd materieel voor projecten te reserveren. Hierdoor weet u te allen tijde of er voldoende beschikbaarheid is en waar het materieel zich bevindt.

way2connect: beveiliging - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

LINK2SECURITY kan probleemloos worden gekoppeld aan andere softwareoplossingen. Vanzelfsprekend kan informatie worden uitgewisseld met uw financiële administratie, maar denk ook aan de roosters, de meldkamers en voorraadsystemen waarmee gegevens uitgewisseld kunnen worden.

Voor meer informatie over wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen of een gratis demo kunt u
ons contactformulier invullen via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

CONTACT

Digitale ontvangst van alarmmeldingen vanuit de meldkamer en gedetailleerde objectinformatie.

KLANTVERHAAL
___

Ceulemans

d
Als bedrijf werkt Ceulemans productiever, zo is er minder geografisch tijdverlies, zijn techniekers korter op kantoor en is de facturatietijd is met 90% vermindert.

Download direct >

Deze bedrijven kozen al voor LINK2SECURITY: