een succesvol
proces is
mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

Aanpak

Collect

Allereerst willen we graag weten wie je bent, wat je doet en waarom. Aan de hand van processen, doelen, stakeholders, risisco’s en kansen verzamelen we zoveel mogelijk waardevolle input, zodat we op basis van de bestaande én gewenste situatie de juiste conclusies kunnen trekken.

Collect
Conclude

Conclude

Daarna volgt een grondige analyse van alle informatie en wensen. Dit resulteert in een aantal aanbevelingen die aan de basis liggen van een concrete oplossing.

Concept

Op basis van deze analyse werken we een concept uit, dat precies aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit wordt omgezet naar een functioneel ontwerp, dat leidt tot meer efficiëntie in de organisatie. En om verrassingen te voorkomen is de volledige implementatie gebaseerd op een fixed fee.

Concept
Create

Create

Vervolgens bouwen we het concept om naar werkende software. Als het uitgebreid getest is, draaien we een pilot bij jou op locatie met een aantal medewerkers om efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Daarna volgt natuurlijk een feestelijke livegang!

Control

Ook nadat alles live staat houden we nauwkeurig in de gaten of alles goed verloopt. Wij managen, beheren en updaten de software bij jou op locatie, zodat alles perfect werkt en je verzekerd bent van continuïteit. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie.

Control

Ook eens brainstormen over jouw workflow?

We gaan graag met je in gesprek om samen naar mogelijke optimalisaties van joúw bedrijfsprocessen te kijken. Bel me voor een afspraak!

Rajae Regui
+31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl