Digitale Transformatie van uw service- en onderhoudsorganisatie

Beurs

Op 11 oktober vindt de 2e editie van het SMART service & maintenance congres plaats in DeFabrique in Utrecht. Ook dit jaar is WAY2CONNECT weer aanwezig met een eigen stand. Samen met onze partners Transscope en Special Logistic Services (SLS) ontvangen en spreken wij iedereen graag bij onze gezamenlijke stand.

De keynote van WAY2CONNECT in combinatie met twee partners gaat in op de toekomst van Service Automatisering, met als titel Next Level Service Automation. Wat gaat er veranderen voor planners, uw buitendienst en uw klanten? Daarnaast geven wij deze dag ook een inspirerende workshop waarin wij met u in gesprek gaan over de toekomst van het verder optimaliseren van uw service- en onderhoudsprocessen.

Transscope
Transscope is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor reizen, mensen en techniek. Wij bieden een totaalpakket aan om u als ondernemer volledig te ontzien. Met onze innovatieve voertuigregistratie geven wij inzicht op maat. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, wij bouwen al onze systemen zelf én staan garant voor robuuste kwaliteit. Zo bieden wij voertuigenbeheer aan voor iedereen. Zorgeloos en met gemak. Alles op de rit.

SLS
SLS is dé specialist in Field Service Logistics en richt zich volledig op het ondersteunen van serviceorganisaties binnen de Benelux. Serviceorganisaties hebben belang bij een snelle en correcte levering van onderdelen en verbruiksartikelen voor de Field Service Medewerkers. SLS is de partner die zorgt dat de goederen op de juiste tijd en locatie beschikbaar zijn, zodat de Field Service Medewerkers efficiënter kunnen worden ingezet. Daarnaast ondersteunt SLS serviceorganisaties in het beheer van voorraadhoudende locaties zoals servicemagazijnen, regiomagazijnen en tijdelijke projectvoorraden.

Het congres
Deze bijeenkomst helpt bedrijven met het transformeren van hun service- en onderhoudsstrategie. Hierbij wordt gekeken naar het optimale samenspel tussen de factoren mens, processen en technologie.

Tijdens deze dag worden verschillende inspirerende keynotes en break-out sessies mét hands-on workshops aangeboden. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

  • Transformeren van businessmodellen
  • Adoptie en gebruik van technologie
  • Optimaliseren van service- en onderhoudsprocessen
  • Machine learning en Artificial Intelligence
  • Asset Management
  • Predictive service & maintenance
  • Virtual reality en Augmented Reality
  • 3D printing

Benieuwd naar het nieuwe concept? Meldt u dan zo snel mogelijk kosteloos aan via deze link.

Locatie:
DeFabrique in Utrecht
11 oktober 2019
09:00 – 17:00

We zien u graag dan!

Deel dit bericht direct