Isola Belgium gaat haar service nog verder verhogen met LINK2CONSTRUCTION.

Nieuws bericht Isola

Al meer dan 30 jaar maakt het isolatiebedrijf Isola geluidswerend bouwmateriaal uit afval voor bouwbedrijven, architecten en particulieren in België. Hierbij staat het leveren van optimale kwaliteit en service voorop. Met LINK2CONSTRUCTION zal het bedrijf vanaf het 3e kwartaal haar service nog verder gaan verhogen.

Geen planning in Excel

Met de digitalisering zal de planning in Excel volledig geëlimineerd worden en zullen ook de administratieve handelingen rondom projecten verminderd worden. Geen verschillende Excel lijsten en grafieken meer om projecten inzichtelijk te houden, maar één plek waar alle benodigde informatie gebundeld is. De planners van Isola krijgen met LINK2CONSTRUCTION meer overzicht op de ploegen, vrachtwagens en de lopende projecten.

Werkbonnen kunnen vanuit de planning direct geraadpleegd worden, zowel tijdens het plannen als wanneer deze worden teruggestuurd door hun buitendienst medewerkers. Met één klik op de knop krijgt een planner een overzicht van alle essentiële informatie. Denk hierbij aan de producten die geplaatst moeten worden, op welke verdieping een werkzaamheid uitgevoerd moet worden en wie de projectleider is.

Grip op lopende projecten

Voor een bedrijf als Isola is het belangrijk om inzicht te hebben op de verschillende fases van een project. Bepaalde werkzaamheden kunnen immers niet uitgevoerd worden voordat de voorgaande taken zijn afgerond. Om fouten hierin te voorkomen gaat Isola gebruik maken van de projectplanning in de software. De planners hebben hiermee meer grip op alle lopende projecten en de daarbij behorende activiteiten en werkzaamheden. Middels één overzichtelijke planning zijn zowel de voortgang als de diverse stadia van projecten nauwkeurig te volgen.

Deel dit bericht direct