‘Het optimaliseren en efficiënter laten draaien van bedrijfsprocessen’ 

Bericht Doe maar Duurzaam

Steeds meer bedrijven met buitendienst medewerkers willen hun processen efficiënter inrichten, waarbij het digitaliseren van formulierstromen in het kader van duurzaamheid een belangrijk aspect is. Daarnaast is het steeds belangrijker om medewerkers zo optimaal mogelijk in te plannen, zodat een medewerker met de juiste kwalificaties aan een taak wordt toegewezen. Door het gebruik van LINK2 worden deze processen geautomatiseerd en wordt mede hierdoor een hogere klanttevredenheid gerealiseerd. De medewerkers van Remon Waterbehandeling laten zien hoe zij het gebruik van LINK2 ervaren en hoe de software wordt ingezet.

Uitzendtijden:
Zondag 7 Jan. om 17:00 uur
Maandag 8 Jan. om 07:30 uur
Woensdag 10 Jan. om 10:30 uur
Vrijdag 12 Jan. om 13:05 uur
Zaterdag 13 Jan. om 16:30 uur

RTL Z – Doe Maar Duurzaam
Alles over de digitalisering van bedrijfsprocessen is zondag 7 januari te zien in de uitzending innovatie van Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Deel dit bericht direct