For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Internet of Things (IoT) is één van de grootste innovaties van dit moment en kan enorme kansen bieden voor het bedrijfsleven. Toch zijn vele bedrijven nog terughoudend als het gaat om de investering en toepassing van IoT. De Kamer van Koophandel heeft een korte en duidelijke video gemaakt waarin ze laten zien wat de kansen voor bedrijven zijn. Bekijk onderstaande video en ontdek wat IoT voor uw organisatie kan betekenen.

Bent u overtuigd van de kansen die IoT kan bieden en wilt u dit combineren met een buitendienst software? Bekijk onze Onderhoud en Installatie pagina voor meer informatie over dit onderwerp, maar ook voor meer informatie over LINK2. U kunt ook altijd direct contact met ons op nemen.

Deel dit bericht direct