Nieuws smart

Op 11 oktober zal WAY2CONNECT aanwezig zijn op het SMART service & maintenance congres in Burgers’ Zoo in Arnhem. De focus van het congres ligt op de transformatie van service- en onderhoudsstrategieën. Door innovatie en digitalisering ontstaan er veel nieuwe mogelijkheden voor de field service branche. Er zijn onder andere steeds meer mogelijkheden voor een betere, meer innovatieve en snellere dienstverlening.

Op het congres heeft WAY2CONNECT een eigen stand waar we u graag ontvangen en kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Ook zullen er enkele 1 op 1 gesprekken met geïnteresseerden plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken bespreken we graag met u hoe WAY2CONNECT uw organisatie kan helpen met een gedigitaliseerde en geoptimaliseerde buitendienst.

We zien u graag op 11 oktober in Burgers’ Zoo in Arnhem!


UPDATE!

U kunt zich nog aanmelden voor het SMART Service & Maintenance congres via https://ssm.heliview.nl/aanmelden/. Onze relatiecode is: 22434/03 

Tot dan!

Deel dit bericht direct