LINK2: voor real-time inzicht in uw buitendienst 2018-01-19T09:04:25+00:00

LINK2 VOOR EEN EFFICIËNTE BUITENDIENST
___

Bent u voor uw onderhoud- of installatiebedrijf op zoek naar een software om uw buitendienst te digitaliseren en te optimaliseren? Eén softwarepakket waar u onder andere uw buitendienst mee in kan plannen en u ook digitale werkbonnen en een urenregistratie krijgt? Met LINK2, de software van WAY2CONNECT, krijgt u dat en meer in één softwarepakket. U krijgt met LINK2 real-time inzicht in alle processen binnen uw bedrijf, maar ook een gedigitaliseerde en geoptimaliseerde buitendienst.

Maak het werken met werkbonnen gemakkelijker voor uw buitendienst door digitale werkbonnen in te voeren. Hierdoor heeft u geen losse papieren meer die zoekraken of niet leesbaar zijn. In plaats daarvan heeft u voortaan digitale werkbonnen die direct teruggekoppeld kunnen worden door uw servicemonteurs. Zou het daarbij ook niet ideaal zijn om altijd een correcte en op tijd ingevoerde urenregistratie te hebben? En wat dacht u van een planning voor uw buitendienst en uw projecten die gefocust is op efficiëntie en optimalisatie?

WAY2CONNECT kan met haar software LINK2 uw onderhoud- of installatiebedrijf digitaliseren en optimaliseren. Ontdek hieronder welke branche-specifieke oplossingen geschikt zijn voor u om een efficiënte buitendienst te krijgen.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

INTERNET OF THINGS

Combineer Internet of Things (IoT) met LINK2 en plan service en onderhoud nog efficiënter. Uw planners ontvangen een melding in LINK2, verstuurd vanaf uw installaties, wanneer service of onderhoud nodig is. Op basis van deze meldingen kunnen zij handmatig of geheel geautomatiseerd een medewerker naar de betreffende locatie sturen.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Komt het bij u geregeld voor dat werkbonnen niet leesbaar zijn of zoekraken? Met LINK2 krijgt u digitale werkbonnen die te allen tijde leesbaar en vindbaar zijn. Daarnaast kunnen uw servicemonteurs de digitale werkbonnen vanaf elke locatie direct terugkoppelen.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING

Plan uw servicemonteurs op een efficiënte en overzichtelijke wijze in met LINK2. Wijs automatisch activiteiten toe aan uw servicemonteurs op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en materiaal. Zo heeft u altijd grip op de actuele voortgang van uw dagelijkse personeelsplanning.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Door de urenregistratie van LINK2 zijn foute en/of te laat ingevoerde uren verleden tijd. Voortaan heeft u continue een correcte urenregistratie. Daarnaast kunnen de uren van uw servicemonteurs direct verwerkt worden in de facturatie en de loonadministratie.

way2connect: buitendienst - projectplanning

EFFICIËNTE PROJECTPLANNING

LINK2 geeft uw planners dagelijks een direct inzicht en inzichtelijk totaalbeeld van al uw projecten. Op een efficiënte en eenvoudige wijze kunnen uw planners voortaan projecten inplannen voor uw buitendienst.

way2connect: buitendienst - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE

Met LINK2 krijgt u in één opslag een overzicht van alle processen binnen uw bedrijf. Dit kan in de vorm van een rapportage of een dashboard zijn. U kunt bijvoorbeeld inzicht krijgen in uw urenregistratie of planning.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Optimaliseer uw onderhoudscontracten met LINK2. Krijg inzicht in uw onderhoudscyclus per klant en ontvang meldingen wanneer afspraken voor onderhoud ingepland moeten worden.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

ROUTEOPTIMALISATIE

Met LINK2 kunt u de routes van uw buitendienstmedewerkers optimaliseren. Op basis van hun vaardigheden, afspraken en locatie wordt er (in LINK2) een geoptimaliseerde route voor de nog uit te voeren activiteiten berekend.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

TRACK & TRACE

LINK2 geeft u real-time inzicht in de huidige positie van uw buitendienstmedewerkers. In één oogopslag kunt u zien waar ze zich bevinden en wie het dichts bij een bepaalde locatie is. Daarnaast krijgt u met Track & Trace ook een overzicht van historische routes.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Opdrachtgevers eisen steeds vaker rapportages van uw werkzaamheden bij hen. Met het klantenportaal van LINK2 kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook kunnen zij via dit portaal werkbonnen bij u inplannen.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

MATERIEELPLANNING

De materieelplanning van LINK2 biedt u de mogelijkheid om benodigd materieel voor projecten te reserveren. Hierdoor weet u te allen tijde of er voldoende beschikbaarheid is en waar het materieel zich bevindt.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

VOORRAADREGISTRATIE

Optimaliseer uw voorraadbeheer met LINK2 en krijg uw voorraad overzichtelijk in kaart. Weet op ieder moment van de dag precies waar uw materiaal en onderdelen zich bevinden door uw voorraad te automatiseren.

way2connect: buitendienst - installed base

INZICHT IN UW INSTALLED BASE

Wilt u altijd en overal inzicht kunnen hebben in uw installatie- en onderhoudsgegevens? Met LINK2 krijgt u vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in deze gegevens.

way2connect: buitendienst - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

LINK2 kan probleemloos worden gekoppeld aan elk ERP-systeem en softwarepakket. Door de interfaces van LINK2 creëert u een situatie waardoor gegevens vanaf dat moment slechts eenmalig ingevoerd hoeven te worden.

Meer informatie over LINK2 of direct een demo aanvragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU EEN DEMO

Krijg real-time inzicht in uw dagelijkse buitendienst activiteiten, werk efficiënter en optimaliseer meerdere onderdelen binnen uw bedrijf met behulp van LINK2.

CASE STUDIES
___

JVM Europe

Dankzij de installed base van WAY2CONNECT heeft JVM Europe voortaan een overzicht van waar onderdelen geplaatst zijn en wanneer deze aan vervanging toe zijn. Alle onderdelen worden nu met behulp van LINK2 goed geregistreerd voordat ze geplaatst worden.

LEES MEER

Novoferm

De afgelopen jaren zijn de eisen van klanten steeds hoger geworden merkte Novoferm. 24/7 service met gegarandeerde responstijden zijn geen uitzonderingen meer voor het bedrijf. Dankzij LINK2, de software van WAY2CONNECT, kan Novoferm o.a. voldoen aan de vele eisen van haar klanten.

LEES MEER

Espera Nederland

Met het buitendienst managementsysteem LINK2 van WAY2CONNECT wist Espera Nederland haar servicelevels verder te verbeteren. De oplossing biedt inzicht in alle relevante informatie en maakt de werkprocessen sneller, efficiënter én kostengunstiger.

LEES MEER

VIDEO’S
___

.
.

Klik op onderstaande afbeelding of knop om de video te kunnen bekijken van SMT, één van onze klanten.. Ontdek hoe SMT met de software van WAY2CONNECT efficiënter kan werken en haar buitendienst beter kan optimaliseren.

BEKIJK VIDEO

Deze bedrijven kozen al voor LINK2: