LINK2: voor real-time inzicht in uw buitendienst 2017-07-21T12:32:36+00:00

LINK2 VOOR EEN EFFICIËNTE BUITENDIENST
___

Bent u voor uw onderhoud- en/of installatiebedrijf op zoek naar een software om u buitendienst te digitaliseren en te optimaliseren? Eén softwarepakket waar u onder andere uw buitendienst mee in kan plannen en u ook digitale werkbonnen en een urenregistratie krijgt? Met LINK2, de software van WAY2CONNECT, is het mogelijk om dat en meer in één softwarepakket te krijgen. U krijgt met LINK2 real-time inzicht in alle processen binnen uw bedrijf, maar ook een gedigitaliseerde en geoptimaliseerde buitendienst.

Maak het werken met werkbonnen gemakkelijker voor uw buitendienst door digitale werkbonnen in te voeren. Hierdoor heeft u geen losse papieren meer die zoekraken of niet leesbaar zijn. In plaats daarvan heeft u voortaan digitale werkbonnen die direct teruggekoppeld kunnen worden door uw servicemonteurs. Zou het daarbij ook niet ideaal zijn om altijd een correcte en op tijd ingevoerde urenregistratie te hebben? En wat dacht u van een planning voor uw buitendienst en uw projecten die gefocust is op efficiëntie en optimalisatie?

Dit zijn enkele voorbeelden waarmee WAY2CONNECT, met haar software LINK2, uw onderhoud- en/of installatiebedrijf kan helpen te digitaliseren en te optimaliseren. Ontdek hieronder welke branche specifieke oplossingen geschikt zijn voor u om een efficiënte buitendienst te krijgen.

way2connect: buitendienst - digitale werkbon

DIGITALE WERKBONNEN

Komt het bij u geregeld voor dat werkbonnen niet leesbaar zijn of zoekraken? Met LINK2 krijgt u digitale werkbonnen die te allen tijde leesbaar zijn en ook niet meer zoekraken. Uw servicemonteurs kunnen daarnaast de digitale werkbonnen vanaf elke locatie direct terugkoppelen.

way2connect: buitendienst - personeelsplanning

PERSONEELSPLANNING

Plan uw servicemonteurs op een efficiënte en overzichtelijke wijze in met LINK2. Wijs automatisch activiteiten toe aan uw servicemonteurs op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en materiaal. Zo heeft u altijd grip op de actuele voortgang van uw dagelijkse personeelsplanning.

way2connect: buitendienst - urenregistratie

URENREGISTRATIE

Door de urenregistratie van LINK2 zijn foute en/of te laat ingevoerde uren verleden tijd. Voortaan heeft u continue een correcte urenregistratie. Daarnaast kunnen de uren van uw servicemonteurs direct verwerkt worden in de facturatie en de loonadministratie.

way2connect: buitendienst - projectplanning

EFFICIËNTE PROJECTPLANNING

LINK2 geeft uw planners dagelijks een direct inzicht en overzichtelijk beeld van al uw projecten. Op een efficiënte en eenvoudige wijze kunnen uw planners voortaan projecten inplannen voor uw buitendienst.

way2connect: buitendienst - management informatie

MANAGEMENT INFORMATIE

Met LINK2 krijgt u in één opslag een overzicht van alle processen binnen uw bedrijf. Dit kan in de vorm van een rapportage of een dashboard zijn. U kunt bijvoorbeeld inzicht krijgen in uw urenregistratie of planning.

way2connect: buitendienst - onderhoudscontracten

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Optimaliseer uw onderhoudscontracten met LINK2. Krijg inzicht in uw onderhoudscyclus per klant en ontvang meldingen wanneer afspraken voor onderhoud ingepland moeten worden.

way2connect: buitendienst - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Opdrachtgevers eisen steeds vaker rapportages van uw werkzaamheden bij hun. Met het klantenportaal van LINK2 kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook kunnen zij via dit portaal werkbonnen bij u inplannen.

way2connect: buitendienst - magazijn beheer

VOORRAADBEHEER

Optimaliseer uw voorraadbeheer met LINK2 en krijg uw voorraad overzichtelijk in kaart. Weet op ieder moment van de dag precies waar uw materiaal en onderdelen zich bevinden door uw voorraad te automatiseren.

way2connect: buitendienst - installed base

INZICHT IN UW INSTALLED BASE

Wilt u altijd en overal inzicht kunnen hebben in uw installatie- en onderhoudsgegevens? Met LINK2 krijgt u vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in deze gegevens.

way2connect: buitendienst - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

Gebruikt u al een software voor uw bedrijf, maar wilt u hier LINK2 aan toevoegen? LINK2 kan probleemloos worden gekoppeld aan uw huidige software en andere bekende softwareprogramma’s.

Wilt u meer informatie ontvangen over wat LINK2 voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u een gratis demo aanvragen?
Vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop en wij zullen zo spoedig mogelijk contact 
met u opnemen.

CONTACT

Krijg real-time inzicht in uw dagelijkse buitendienst activiteiten, werk efficiënter en optimaliseer meerdere onderdelen binnen uw bedrijf met behulp van LINK2.

CASE STUDIES
___

Novoferm

De afgelopen jaren zijn de eisen van klanten steeds hoger geworden merkte Novoferm. 24/7 service met gegarandeerde responstijden zijn geen uitzonderingen meer voor het bedrijf. Dankzij LINK2, de software van WAY2CONNECT, kan Novoferm o.a. voldoen aan de vele eisen van haar klanten.

LEES MEER

Espera Nederland

Met het buitendienst managementsysteem LINK2 van WAY2CONNECT wist Espera Nederland haar servicelevels verder te verbeteren. De oplossing biedt inzicht in alle relevante informatie en maakt de werkprocessen sneller, efficiënter én kostengunstiger.

LEES MEER

VIDEO’S
___

.
.

Bekijk via onderstaande link de video van één van onze klanten; Kuiken. Ontdek hoe Kuiken met de software van WAY2CONNECT efficiënter kan werken en haar buitendienst beter kan optimaliseren.

Deze bedrijven kozen al voor LINK2: