Digitale aansturing van uw beveiliging medewerkers 2017-11-14T11:47:07+00:00

LINK2 VOOR EEN OPTIMAAL
AANGESTUURDE BUITENDIENST
___

Optimaliseer en digitaliseer uw surveillanten en servicemedewerkers met het buitendienst managementsysteem LINK2. Gegevens van de alarmsystemen zijn direct inzichtelijk. Stuur informatie vanuit meldkamersystemen real-time door naar uw surveillanten en servicemedewerkers.

Ook kunt u ad hoc opdrachten eenvoudig en snel aanmaken en inplannen met LINK2. Incidenten worden onmiddellijk toegewezen aan uw surveillanten en servicemedewerkers, die direct op de hoogte zijn via hun mobiele apparaat. Door snel en efficiënt te handelen creëert u een grotere klanttevredenheid.

Met haar software biedt WAY2CONNECT een oplossing die specifiek voor uw branche ontwikkeld is. Ontdek hieronder welke onderdelen beschikbaar zijn om de efficiëntie van uw organisatie te verhogen.

way2connect: beveiliging - installed base

INTERNET OF THINGS

Combineer Internet of Things (IoT) met LINK2 en plan service en onderhoud nog efficiënter. Uw planners ontvangen een melding in LINK2, verstuurd vanaf uw objecten, wanneer service of onderhoud nodig is. Op basis van deze meldingen kunnen zij handmatig of geheel geautomatiseerd een medewerker naar de betreffende locatie sturen.

way2connect: beveiliging - installed base

INZICHT IN UW OBJECTEN

Krijg altijd en overal inzicht in de details van uw objecten, inclusief zones en componenten, met LINK2. Uw medewerkers hebben vanaf elke gewenste locatie rechtstreeks inzicht in de installatie en meldkamergegevens.

way2connect: beveiliging - projectplanning

EFFICIËNTE PROJECTPLANNING

Met behulp van LINK2 projectplanning kunt u op een efficiënte wijze uw projecten plannen en overzichtelijk in kaart brengen voor de projectverantwoordelijke medewerkers.

way2connect: beveiliging - personeelsplanning

OPTIMALISEREN ROUTEPLANNING

Houdt grip op de actuele voortgang van uw dagelijks planning met LINK2. Wijs activiteiten automatisch toe aan dienstroosters voor uw surveillancedienst of aan uw servicemedewerkers op basis van o.a. beschikbaarheid, locatie en beschikbare voorraad.

way2connect: beveiliging - personeelsplanning

TRACK & TRACE

LINK2 geeft u real-time inzicht in de huidige positie van uw buitendienstmedewerkers. In één oogopslag kunt u zien waar ze zich bevinden en wie het dichts bij een locatie is. Daarnaast krijgt u met Track & Trace ook een overzicht van historische routes.

way2connect: beveiliging - management informatie

MANAGEMENTINFORMATIE

Met behulp van de rapportage en dashboard tool in LINK2 kunt u alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. Denk hierbij aan capaciteitsplanning, KPI’s, tijd- en kilometerregistraties.

way2connect: beveiliging - urenregistratie

TIJDREGISTRATIE

Nauwkeurige en complete tijdregistratie in combinatie met gps-positionering wordt met LINK2 eenvoudig gerealiseerd. De uren van al uw buitendienstmedewerkers zijn altijd up-to-date en kunnen direct verwerkt worden in de facturatie en loonadministratie.

way2connect: beveiliging - onderhoudscontracten

CONTRACTMANAGEMENT

Beheer en optimaliseer uw onderhoudscontracten met behulp van LINK2. Op basis van ingestelde cycli worden automatisch taken aangemaakt en ingepland. Alle contractuele afspraken kunnen worden vastgelegd en zijn overzichtelijk te raadplegen.

way2connect: beveiliging - klantenportaal

KLANTENPORTAAL

Opdrachtgevers eisen steeds vaker real-time informatie over de uitbestede werkzaamheden. Met het klantenportaal van LINK2 kunt u transparantie en inzicht geven aan uw opdrachtgevers. Ook kunnen zij via dit portaal tickets aanmaken en een digitaal logboek raadplegen.

way2connect: beveiliging - magazijn beheer

MAGAZIJNBEHEER

Beheer uw mobiele automagazijnen met behulp van LINK2 en weet nu precies wat uw voorraad is en waar materiaal en onderdelen zich bevinden op ieder moment van de dag. Mutaties door verbruik of retour genomen artikelen worden automatisch verwerkt in uw administratiepakket.

way2connect: beveiliging - magazijn beheer

MATERIEELPLANNING

De materieelplanning van LINK2 biedt u de mogelijkheid om benodigd materieel voor projecten te reserveren. Hierdoor weet u te allen tijde of er voldoende beschikbaarheid is en waar het materieel zich bevindt.

way2connect: beveiliging - digitale werkbon

DIGITALE FORMULIEREN

Wilt u geen papieren formulieren meer? En wilt u dat die informatie goed leesbaar en ook sneller op kantoor is? Dit kan met LINK2, waar al uw formulieren gedigitaliseerd zijn en vanaf elke locatie teruggestuurd kunnen worden door uw buitendienst.

way2connect: beveiliging - software koppeling

KOPPELING MET UW SOFTWARE

LINK2 kan probleemloos worden gekoppeld aan andere softwareoplossingen. Vanzelfsprekend kan informatie worden uitgewisseld met uw financiële administratie, maar denk ook aan de roosters, de meldkamers en voorraadsystemen waarmee gegevens uitgewisseld kunnen worden.

Voor meer informatie over wat LINK2 voor uw bedrijf kan betekenen of een gratis demo kunt u
ons contactformulier invullen via onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

CONTACT

Digitale ontvangst van alarmmeldingen vanuit de meldkamer en gedetailleerde objectinformatie met LINK2.

Deze bedrijven kozen al voor LINK2: